Mahimahi z tequilą-salsą pomidorową
Przepis Mahimahi z tequilą-salsą pomidorową może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Na 6,81 zł / porcja, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 224 kalorie, 32G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz oliwę z oliwek, zieloną cebulę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tequila-Limonkowe Tacos Mahimahi, Pan-Seared Mahimahi z tropikalną salsą, oraz Różowy pieprz Mahimahi z tropikalną salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników w małej misce; dobrze wymieszaj salsę pomidorową.
Przygotować grill lub brojlerów.
Umieść rybę na stojaku do grillowania lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania i gotuj 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Podawać z salsą pomidorową.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.