Mahimahi z tajskim zielonym Curry

Przepis Mahimahi z tajskim zielonym Curry może zaspokoić indyjskie pragnienie w okolicy 20 minut. Jedna porcja zawiera 769 kalorii, 40g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $7.89 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Mieszanka cukru, ryżu, mahimahi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest znakomite. Spróbuj Domowa Tajska Zielona Pasta Curry (I Łatwe Tajskie Zielone Curry), Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego, oraz Tajskie warzywa zielone Curry, jak zrobić Tajskie warzywa zielone Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550).
Czyste 2/3 szklanki liści bazylii, 1 puszka mleka kokosowego i pasta curry w blenderze. Gotować mieszaninę w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż do bąbelków, 2 do 3 minut.
Dodaj pozostałą puszkę mleka kokosowego, 1/2 szklanki wody, sos rybny i cukier. Gotować sos na niskim wrzenia, aż zgęstnieje, 10 protokół.
Rybę zalać 3-4 łyżkami. SOS. Paprykę zalać około 2 łyżkami. SOS.
Ruszt do gotowania oleju, za pomocą szczypiec i wad z olejowanych ręczników papierowych. Papryka Grill, pokryte, obracając raz, aż zbrązowieje, 4 do 5 protokół.
Przenieść na talerz. Grill ryby, pokryte, obracając raz, aż tylko gotowane przez, 3 do 5 protokół. Za pomocą szerokiej szpatułki ostrożnie przenieś na inną płytę.
Łyżka ryżu na duży talerz i top z rybą. Pozostałą bazylię cienko pokroić. Połówkę sosu polać rybą, polać papryką i posypać bazylią.
Podawać z limonką i sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.