Mahi - Mahi ze świeżą kolendrą i kiwi Chutney

Mahi - Mahi ze świeżą kolendrą i kiwi Chutney to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 33g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 6,62 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz filety mahi-mahi, ząbek czosnku, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać kiwi można śledzić to danie główne z Kiwi-jagoda Pawłowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Mahi-Mahi ze świeżą kolendrą Chutney, Chipotle Mahi Mahi Burrito miski z kokosem kolendra Limonka ryż + pikantna truskawkowo-Mango Salsa, oraz Kolacja: Mahi Mahi z sosem kolendrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grubo puree pierwsze 5 składników w procesorze. Doprawić chutney solą i pieprzem.
Posypać rybę solą, pieprzem i kminkiem.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Saute aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 5 minut na stronie.
Przełożyć na talerze; top z chutney.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.