Mahi Mahi z salsą Mango

Przepis Mahi Mahi z Salsan Mango jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 8,78 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Mieszanka mango, skórki z limonki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 205 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Smażone Mahi Mahi z grillowaną salsą Mango-ananasową, Zielonym ryżem i czarną fasolą, Mahi Mahi rybne Tacos z Chipotle Mango Salsa, oraz Steki Mahi Mahi z Salsanem Mango i Curry kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połącz składniki na salsę.
Dobrze wymieszać i odstawić.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Rybę natrzeć oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż nieprzezroczyste i gotowane przez, o pięć minut na stronie. Top z salsą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.