Mahi Mahi z ryżem kokosowym i salsą Mango wymaga około 2 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.75 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 799 kalorii, 31g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka korzenia imbiru, mleka kokosowego, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Chipotle Mahi Mahi Burrito miski z kokosem kolendra Limonka ryż + pikantna truskawkowo-Mango Salsa, Mahi Mahi z ryżem kokosowym i salsą Mango, oraz Smażone Mahi Mahi z grillowaną salsą Mango-ananasową, Zielonym ryżem i czarną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać oliwę z oliwek, sos sojowy, sok z cytryny, czosnek, płatki czerwonej papryki, pieprz czarny, imbir, zieloną cebulę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj mahi mahi i wrzucić do równomiernie płaszcz. Przykryj miskę folią i marynuj w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi Mahi
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika na środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Przynieś ryż, wodę, bulion z kurczaka i 1 łyżkę masła do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta, około 20 minut.
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Wlać mleko kokosowe i 2 łyżki cukru. Wymieszać i gotować na wolnym ogniu, aż ryż wchłonie większość mleka kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Podczas gotowania ryżu, usunąć mahi mahi z marynaty i strząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi Mahi
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Gruby Czerwony Cukier
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
7
Umieść rybę w dużym naczyniu do pieczenia w jednej warstwie. Dusić w nagrzanym piekarniku, aż ryby płatki łatwo widelcem, 10 do 15 protokół. Jeśli ryba brązowieje zbyt szybko, przykryj naczynie do pieczenia arkuszem folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Rozpuścić 1 1/2 łyżeczki masła i 1 1/2 łyżki cukru na patelni na średnim ogniu. Kiedy mieszanina zacznie się pęcherzykować, wymieszaj kostki mango. Gotować i mieszać, aż Mango będzie miękkie, o 5 protokół.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.