Mahi Mahi Z Kolendrą I Limonką

Mahi Mahi z kolendrą i limonką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 171g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1373 kalorii. Na 32,76 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka filetów mahi mahi, sól, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chipotle Mahi Mahi Burrito miski z kokosem kolendra Limonka ryż + pikantna truskawkowo-Mango Salsa, Mahi Mahi z kolendrą i limonką, oraz Dziś Kolacja: Mahi Mahi Z Pesto Kolendry.
Instrukcje
Połącz szalotki, kolendrę, sok z limonki, oliwę z oliwek, sól i pieprz w średniej misce.
Nalej na Mahi Mahi.Grill, pokryty pokrywą grilla, na stojaku do grillowania pokrytym nieprzywierającym sprayem do gotowania na średnim ogniu 6 do 8 minut lub do momentu, gdy ryby będą płatki widelcem.
W razie potrzeby udekoruj świeżą kolendrą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.