Maduros en Gloria (zapiekanka z babeczki słodkiej)
Maduros en Gloria (Słodka zapiekanka z babeczki) jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, ser cotija, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Z Kurczaka Gloria, Zapiekanka Z Kurczaka Gloria, oraz Platanos Maduros con Miel (smażone słodkie plantany) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
W średniej misce, połączyć ser, cukier, i cynamon; rezerwy. W drugiej średniej misce, połączyć 2 łyżki kremy i skrobi kukurydzianej, aż do rozpuszczenia skrobi kukurydzianej. Wymieszać w pozostałej cremie; rezerwy.
Za pomocą noża szefa kuchni lub ząbkowanego noża przycinaj i odrzucaj skrajne końce słodkich plantanów. Punktuj każdy wzdłuż.
Usunąć i wyrzucić skórkę. Słodkie plantany pokroić na plastry o grubości 1/2 cala.
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu do połysku. Ułóż około 1/3 słodkich plasterków babki w jednej warstwie i gotować, aż zmiękną i głęboko brązowy, obracając ostrożnie łopatką, o 3 protokół na stronę.
Przełożyć na duży talerz i doprawić solą. Powtórz z pozostałymi słodkimi plantanami.
Spread 1/2 Puchar crema w dnie 8-przez 8-calowe naczynie do pieczenia. Ułóż 1/3 słodkich plantanów w jednej warstwie na wierzchu, a następnie posyp 1/4 sera na wierzchu. Powtórz procedurę z pozostałą kremą, serem i słodkimi plantanami, kończąc serem.
Piec do bulgotania i rumiane na wierzchu, o 20 protokół.
Przenieś do regału chłodzącego i pozostaw na około 10 minut przed podaniem.