Madeleines II

Madeleines II
Need a deser wegetariański? Madeleines II może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mąkę, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Madeleines, Madeleines, oraz Madeleines dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tłuszcz i mąka 24 3-calowe formy Madeleine.
Składniki, których będziesz potrzebować
MadeleineMadeleine
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce ubić jajka, waniliową i skórkę z cytryny za pomocą elektrycznego miksera na dużej prędkości przez 5 minut. Stopniowo uderzać w cukier cukierników. Beat przez 5 do 7 minut lub aż gruby i satiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać. Przesiać jedną czwartą mieszanki mąki na mieszaninę jaj, delikatnie złożyć. Złóż pozostałą mąkę o czwarte. Następnie złożyć roztopione i schłodzone masło. Łyżka ciasto do przygotowanych form, wypełniając 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 do 12 minut, aż krawędzie będą złote, a górna część sprężyny z powrotem. Schłodzić w foremkach na stojaku przez 1 minutę. Poluzuj ciasteczka nożem. Odwrócić ciasteczka na stojaku i ostudzić. Cukier przesiać na wierzch lub roztopić półsłodkie chipsy czekoladowe i zanurzyć końcówki w czekoladzie. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
FrytkiFrytki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn