Made-Over Coq au Vin
Made-Over Coq au Vin może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 508 kalorii, 36g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer boczek, pietruszkę, balsamiczny sos winegret i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makaron Coq au Riesling, Cheeseburgery Gotowe, oraz Pieczeń Pieczona.
Instrukcje
Gotować i mieszać boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 min.
Dodać cebulę i grzyby; gotować 8 min., mieszając od czasu do czasu.
Usuń mieszaninę boczku z patelni łyżką szczelinową.
Dodać kurczaka do kapiących na patelni; gotować 2 do 3 min. z każdej strony lub aż kurczak będzie równomiernie rumiany z obu stron.
Usuń kurczaka z patelni; odstawić.
Wymieszać mąkę, wodę i dressing aż do wymieszania.
Dodaj do patelni wraz z pomidorami; dobrze wymieszać. Powrót kurczaka na patelnię; SOS łyżka nad kurczakiem.
Dodaj liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z boczkiem; dusić 15 min. lub dopóki kurczak nie zostanie zrobiony (165F), mieszając od czasu do czasu.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Mieszankę kurczaka podawać na ryżu; posypać natką pietruszki.