Macadamia-Crusted Salmon
Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 579 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Jeśli masz sól, grubo zmielony pieprz, steki z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremy Z Makadamia, Macadamia Crusted Tilapia, oraz Macadamia Crusted Whitefish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rybę posypać solą i pieprzem. W płytkiej misce ubić białko do uzyskania piany. Zanurz rybę w białku jajka, a następnie zalej orzechami. Delikatnie wklep mieszankę orzechów na rybę.
Na dużej patelni, gotować ryby w oleju na średnim ogniu przez około 6-8 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo widelcem. W międzyczasie rozpuść masło. Wymieszać z natką pietruszki i sokiem z cytryny.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.