Macadamia Crusted Mahi Mahi

Macadamia Crusted Mahi Mahi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 16,86 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 818 kalorii, 91g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka masła smart balance, soli i pieprzu, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać orzechy macadamia można śledzić to danie główne z Chleb bananowy z czekoladą i orzechami macadamia jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Macadamia-crusted Mahi Mahi z ananasowym Salsanem i ryżem jaśminowym, Macadamia Crusted Mahi Mahi z salsą Mango, oraz Orzech Macadamia Crusted Mahi Mahi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Wymieszaj orzechy, bułkę tartą, mąkę i margarynę.Wyłożyć blachę do pieczenia folią i spryskać sprayem do gotowania.
Połóż rybę na folii i posyp solą i pieprzem.
Wyjąć z piekarnika, posmarować mlekiem kokosowym i wymieszać z orzechami. Pat mieszaninę w dół tak, że przykleja się do ryby. Można złożyć brzegi folii wokół ryb, aby skondensować dodatki.
Piec ryby przez dodatkowe 12-16 minut, lub aż ryba jest gotowane przez i skorupa jest złotobrązowy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.