Maca Brei Z Gruszką I Suszonymi Wiśniami
Maca Brei z gruszką i suszonymi wiśniami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. 110 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz łyżki oleju roślinnego, ricotta, ciężki krem, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Maca Brei z pieczoną wiśnią, Rozjaśniona Maca Brei aka smażona Maca, oraz Maca Brei dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozbij MACE na 2-3 cale kawałki.
Umieść MACE w misce i przykryj wodą.
Umieść talerz na powierzchni, aby zanurzyć MACE.
Odstawić na 5 minut i odcedzić. Wróć do miski.
W małej misce ubijamy jajka i sól.
Dodać cukier, ricottę i śmietanę i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Dodaj gruszkę, wiśnie, cynamon i 1/2 szklanki oleju i dobrze wymieszaj, aby połączyć.
Dodać do mazto i genlty mieszać aż do połączenia.
Rozgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Rozprowadzić mieszankę Macy równomiernie na patelni, mocno naciskając na patelnię. Gotować w stanie niezakłóconym przez 5 minut. Ostrożnie odwróć szpatułką, 1 sztuka na raz. (Mieszanina rozpadnie się na 3 lub 4 kawałki.) Gotować na złoty kolor, o 5 protokół. Łyżka na talerze do serwowania.
Podawać na gorąco lub na ciepło.