Maślano-Parmezan Puree Ziemniaczane
Maślano-parmezan puree ziemniaczane jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sól, pieprz, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Powolna kuchenka pieczeń z maślanką parmezan puree kalafior, Maślanka Puree Ziemniaczane, oraz Maślanka Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ukłuj każdy ziemniak kilka razy widelcem.
Umieść ziemniaki w kuchence mikrofalowej i gotuj na wysokości 16 minut lub do miękkości, obracając po 8 minutach.
Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż; miąższ zgarnąć dużą łyżką i przełożyć do miski.
Połączyć mleko i masło w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, i kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 2 minut lub do roztopienia masła.
Dodać mieszaninę mleka do ziemniaków; zacieru z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji. Wymieszać z maślanką i pozostałymi składnikami.