Maślanka Panna Cotta
Maślanka Panna Cotta może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, cukier, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Maślanka Panna Cotta, Maślanka Panna Cotta, oraz Maślanka Panna Cotta.
Instrukcje
Zrobić panna cotta: w misce, posypać żelatynę na 1 szklankę maślanki; odstawić 5 minut.
Ubij cukier i pół i pół w rondlu na średnim ogniu, aby rozpuścić cukier. Kiedy mieszanina zaczyna bąbelkować na krawędziach, wlać mieszaninę maślanki i ubijać, aby połączyć i rozpuścić żelatynę. Wymieszać z pozostałą maślanką. Przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach i podzielić równomiernie na sześć 6 uncji. ramekins. Przechowywać w lodówce panna cotta aż do zestawu, co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Zrobić sos: Maliny zmiksować z sokiem i cukrem w robocie kuchennym na gładką masę. Odcedzić; wyrzucić ciała stałe.
Aby poluzować panna cotta, Uruchom cienki nóż wokół krawędzi i odwróć go na płytki.
Podawać z sosem malinowym.