Maślane Babeczki Kukurydziane
Maślane babeczki kukurydziane to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ten poranny posiłek ma 151 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, jajka, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Maślane babeczki kukurydziane Callie, Bezglutenowe Muffinki Z Maślanki Kukurydzianej, oraz Babeczki kukurydziane Pamela: maślanka i truskawka wanilia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i sodę.
Połączyć jajka, maślankę, miód i olej; dodawać powoli do suchych składników.
Wymieszać aż do wymieszania.
Wlać do nieprzywierających kubków muffin, czyniąc je około dwóch trzecich pełne.
Piec na złoty kolor, około 20 do 25 minut.
Wyjąć muffinki z patelni i całkowicie ostudzić.