Maślana zupa grochowa z pieczywem grillowanym na patelni

Maślana zupa grochowa z pieczywem z grilla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, groszek, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Roladki Z Homara Maślanego Dla Twojego Dziecka, Enoki Mushroom Wonton Soup W / Grillowane Baby Bok Choy, oraz Blister Baby Cukinia, Baby Pattypan Squash I Grillowana Toma.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średnim garnku połącz groszek, masło, bulion i cebulę. Jeśli groch nie jest zanurzony w cieczy, dodaj wystarczającą ilość wody, aby je pokryć. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu i gotować przez około 7 do 10 minut, lub aż cebula są wystarczająco miękkie, aby puree i groszek są jeszcze jasnozielone.
Podczas gotowania grochu, grill chleb.
Rozgrzać patelnię grillową na dużym ogniu przez 3 minuty.
Na duży talerz wlać oliwę z oliwek.
Posypać olejem solą, a następnie szybko zanurzyć kawałki chleba z obu stron w oleju. Pieczywo grillowane, aż lekko zwęglone i gorące, około 3 minut na stronę.
Za pomocą blendera zanurzeniowego, blendera stojącego* lub robota kuchennego, przecier zupę do uzyskania gładkiej konsystencji i doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem do smaku.
Podawaj każdą miskę z odrobiną kwaśnej śmietany na wierzchu i grillowanym chlebem na boku.
Wyjmij płyn z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 5 minut.
Przenieś płyn do blendera lub robota kuchennego i napełnij go nie więcej niż w połowie. Jeśli używasz blendera, zwolnij jeden róg pokrywy. Zapobiega to efektowi próżni, który powoduje wybuchy ciepła.
Umieść ręcznik na górze maszyny, pulsuj kilka razy, a następnie przetwarzaj z dużą prędkością, aż będzie gładka.