Małpi chleb z budyniem z toffi

Małpi chleb z budyniem z toffi
Małpi chleb z budyniem maślanym jest Wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 167 g tłuszczu, oraz w sumie 3630 kalorii. Na 11,7 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, masła, bułki obiadowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karmelowy Chleb Małpy + Wideo, Śmiesznie łatwy chleb Małpi mamy, oraz Bananowy Brioche Małpi Chleb Z Moloko Milk Stout Butterscotch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masłem dużą patelnię rurki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Na patelnię w tubie posypać pudding z masłem i białym cukrem. Ułóż rolki wokół patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń Masełkowy MixBudyń Masełkowy Mix
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Posypać orzechami pekan i brązowym cukrem, następnie skropić roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
4
Umieścić patelnię w zimnym piekarniku i pozostawić ciasto do wyrośnięcia przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wyjąć patelnię z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
7
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 25 do 30 protokół. Odwróć patelnię na duży talerz, aby służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia34
Magazyn