Małpi chleb z budyniem z toffi
Małpi chleb z budyniem maślanym jest Wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 167 g tłuszczu, oraz w sumie 3630 kalorii. Na 11,7 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, masła, bułki obiadowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karmelowy Chleb Małpy + Wideo, Śmiesznie łatwy chleb Małpi mamy, oraz Bananowy Brioche Małpi Chleb Z Moloko Milk Stout Butterscotch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masłem dużą patelnię rurki.
Na patelnię w tubie posypać pudding z masłem i białym cukrem. Ułóż rolki wokół patelni.
Posypać orzechami pekan i brązowym cukrem, następnie skropić roztopionym masłem.
Umieścić patelnię w zimnym piekarniku i pozostawić ciasto do wyrośnięcia przez noc.
Wyjąć patelnię z piekarnika.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 25 do 30 protokół. Odwróć patelnię na duży talerz, aby służyć.