Małe Bochenki Mięsne
Małe bochenki mięsne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 561 kalorii, 34g białka, oraz 30 g tłuszczu. Wiele osób robiło ten przepis, a 290 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, mleko, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Bochenki mięsne Eda, Małe Bochenki Mięsne, oraz Little Cheddar Meat Loaves dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, połączyć jajka, okruchy cracker, mleko, ser, cebula, sos Worcestershire, włoski styl przyprawy, sól czosnkowa, mielonej wołowiny i mielonej kiełbasy.
Dobrze wymieszać i uformować poszczególne bochenki.
Umieść bochenki w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
W oddzielnej małej misce, połączyć ketchup, brązowy cukier i sos Worcestershire.
Wymieszać to razem dobrze i łyżka trochę tego sosu na każdym bochenku.
Każdy Bochenek udekorować parmezanem i przyprawą do smaku.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 do 60 minut.