Małże z boczkiem, szalotką i jabłkiem to bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz tart jabłko, mielony pieprz, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to małże z jabłkiem i boczkiem, Smażony Szpinak Z Boczkiem, Boczkiem, Szalotką I Pieczarkami, oraz Groszek z boczkiem, szalotką i parmezanem.
Instrukcje
1
Boczek gotować na średnim ogniu w szerokim rondlu, aż do wytopienia i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić trochę tłuszczu.
3
Dodaj szalotki i jabłko. Gotować do lekko karmelizowanego.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.