Małże w czerwonym sosie
Małże w czerwonym sosie to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 12g białka, oraz 3G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką oregano, pieprz, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Małże w sosie ostrygowym, oraz Małże w marynarskim sosie.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę. Wymieszać pomidory; częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Dodać pietruszkę i pozostałe składniki; gotować 5 minut lub do otwarcia muszli, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wyrzucić nieotwarte łuski.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.