M-M-M-M-M-M-M-M-M-M-M-M-M-M-M-M-M Wegetariańskie przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka sody oczyszczonej, brązowy cukier, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 17%. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Aby nadzienie: gotować na małym ogniu rodzynki, cukier, skrobia kukurydziana, woda i sok z cytryny. Mieszać aż zgęstnieje, o 5 protokół. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Masło wymieszać z cukrem, dodać sól, sodę oczyszczoną i mąkę, a następnie owies. Połowę mieszaniny wcisnąć na nasmarowaną patelnię (13x9x2").
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)
Cukierki W Czekoladzie
Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Rozłóż na nadzieniu. Poklepać pozostałe okruchy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Naciśnij połowę mieszaniny na nasmarowanej patelni (13x9x2 cale).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Rozłóż na nadzieniu. Poklepać pozostałe okruchy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) 20-30 minut.