Lód cytrynowy z Krystalizowanym imbirem
Need a bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla fodmap przystawka? Lód cytrynowy z Krystalizowanym imbirem może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, żelatynę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym, Pierniki krystalizowano-imbirowe, oraz Skrystalizowane Bułeczki Imbirowe.
Instrukcje
Połączyć cukier i 2 1/4 szklanki wody w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut bez mieszania.
Zdjąć z ognia; wymieszać z sokiem.
Posypać żelatynę na 2 łyżki wody w małym rondlu; odstawić na 1 minutę. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna się rozpuści.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Mieszaj mieszaninę żelatyny i imbiru do syropu cukrowego.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić co najmniej 8 godzin.