Lynda ' s Mex-Tex Cornbread
Przepis Lynda Mex - Tex Cornbread może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Jeśli masz kapie z boczku, proszek do pieczenia, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako niedrogi chleb. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 10 składników w misce; mieszać w papryce jalapeo, w razie potrzeby.
Płaszcz dno i boki 9-calowy patelni żeliwnej z boczku kapie.
Podgrzać w piekarniku 450 5 minut.
Wlać ciasto kukurydziane do gorącej patelni.
Piec w 450 przez 20 do 25 minut lub aż chleb kukurydziany jest lekko rumiane.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.