Luksusowy chleb i sos cebulowy

Luksusowy chleb i sos cebulowy
Luksusowy chleb i sos cebulowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz chleb, cebula, liść laurowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kremowy sos Chlebowo-cebulowy, Kremowy sos Chlebowo-cebulowy, oraz Luksusowe Brownies.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło na średniej patelni, aż zacznie skwierczeć. Cebulę gotować na bardzo małym ogniu z tymiankiem i Zatoką przez 15-20 minut, aż będzie miękka i lekko złocista.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Na patelnię wlać mleko, dodać anyż Gwiaździsty i zmielone goździki, doprawić i doprowadzić do wrzenia. Wyłączyć ogień i pozostawić do zaparzenia na co najmniej 10 minut. Można zrobić noc wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki MieloneGoździki Mielone
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć anyż i zatokę i dodać kawałki chleba na patelnię. Doprowadzić do wrzenia, następnie zdjąć z ognia i zmiksować za pomocą blendera ręcznego. Powrót do ognia, mieszać w crme frache i gotować delikatnie przez 2 min, aż zgęstnieje. Można zrobić z przodu i podgrzać z odrobiną więcej mleka. Wrzucić do miski, posypać popękanym pieprzem i dodać liść laurowy, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn