Luksusowe muffiny kukurydziane
Deluxe Corn Muffins to chleb południowy. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 32 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 271 kalorii , 4 g białka i 16 g tłuszczu . Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo . Udaj się do sklepu i kup żółtko jaja, olej rzepakowy, masło i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 19% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Deluxe Karmelowa Kukurydza , Deluxe Nadzienie Chleba Kukurydzianego i Muffinki Kukurydziane z Kremem .
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W drugiej misce wymieszaj jajko, żółtko, maślankę i olej. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Włóż kukurydzę.
Napełnij natłuszczonymi foremkami na muffiny do trzech czwartych wysokości.
Piec w temperaturze 400° przez 18–23 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta. Studzimy przez 5 minut przed wyjęciem z formy na kratkę.
W małej misce utrzyj masło i miód, aż się połączą.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje ulubione muffiny kukurydziane. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Selbach Oster Riesling Kabinett z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Selbach Oster Riesling Kabinett]()
Selbach Oster Riesling Kabinett
Trzeszczący, wykrochmalony i nienaganny Kabinett; bardzo limonkowo-ziołowy; szczególnie jabłkowy i mineralny; surowy miętowy finisz. Pasuje do wszystkiego, co lubisz w kuchni drobiowej, skorupiaków i owoców morza, szczególnie jeśli towarzyszy mu sos na bazie śmietany lub masła. Świetnie komponuje się z letnimi sałatkami i kuchnią Pacyfiku.