Lukier z serem śmietankowym z brązowym masłem i burbonem

Lukier z serem śmietankowym z brązowym masłem i burbonem
Twarogowy lukier z brązowym masłem i Bourbon może być tylko lukier szukasz. Ten przepis służy 120. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, ciężką śmietanę, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 84 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Spróbuj Babeczki marchewkowe z lukrem serowo-brązowym, Batoniki z cukinii z brązowym masłem śmietankowo-serowym lukrem, oraz Czerwone aksamitne bułeczki cynamonowe z brązowym masłem śmietankowo-serowym lukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1/2 szklanki masła rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu. Od czasu do czasu mieszaj i gotuj, aż mleko zbrązowieje i wyda orzechowy zapach, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Pozostałe 1/4 masła i śmietany połączyć w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Wlać rumiane masło do miski i odstawić na około trzy minuty, pozwalając ciepłe masło zmiękczyć Serek i zimne masło. Zeskrobać czarne nasiona z wanilii i dodać je do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodać bourbon i wymieszać na małej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
5
Stopniowo dodawaj cukier i śmietanę, na przemian, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Jeśli lukier jest zbyt miękki do dekoracji, przechowywać w lodówce przez około pół godziny przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje120
Ocena Zdrowia0
Magazyn