Lukier Kokosowy Orzechowy

Lukier Kokosowy Orzechowy
Lukier kokosowy Pecan Fudge jest wegańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, vanillan ekstrakt, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lukier kokosowo-orzechowy, Lukier Kokosowy Pecan I, oraz Lukier Kokosowo-Orzechowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mleko ryżowe, skrobię kukurydzianą i sól ubić na małym bowl.In duży rondel ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, wymieszaj razem mleko kokosowe i brązowy cukier.Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie się gotować. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
RamięRamię
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Jeszcze raz ubić mieszankę z mlekiem ryżowym i powoli wlać do mieszanki z mlekiem kokosowym, ciągle mieszając, aby ją włączyć.Mieszaj mieszaninę w sposób ciągły, aż ciemnieje, staje się bardzo gęsta i gładka, a skrobia kukurydziana jest gotowana, około 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Zdjąć z ognia i ubić wanilią i bourbonem, posiekanymi orzechami pekan i kokosem.Mieszaj, aż wszystko będzie pokryte i całkowicie połączone.Schłodzić do temperatury pokojowej przed lukier babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn