Luffa na parze z czosnkiem i olejem z papryki Chili

Luffa na parze z czosnkiem i olejem z papryki Chili
Przepis gotowana na parze Luffa z czosnkiem i olejem z papryki Chili jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 68 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz chili z lotu ptaka, cukier, bulion mięsny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Okra na parze z czosnkiem i pieprzem, oraz Limonka Curry Gotowane Na Parze Dorsz I Chili Czosnek Pieczone Frytki Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrym nożem obierz tylko grzbiety na luffie, pozostawiając paski zielonej skóry. Jeśli luffa jest starsza niż jej idealny wiek, a skóra wydaje się twarda, złuszczaj całą skórę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Przetnij luffa na pół wzdłuż.
3
Pokroić na przekątnej w plastry 1/2 cala.
4
W małym rondlu doprowadzić bulion do wrzenia na dużym ogniu. Gotować 2 do 3 minut lub aż bulion zmniejsza się do 3 łyżek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Umieść plastry luffa w 9-calowej płytkiej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posypać luffa olejem sezamowym, solą, cukrem i pieprzem. Dobrze wymieszać zredukowaną mieszankę bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Umieść płytkę w parowniku lub woku i paruj na dużym ogniu, aż luffa będzie ledwo miękka i łatwo przebije czubkiem noża, od 5 do 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
8
Podgrzać patelnię wok lub saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
9
Dodać 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Dodać czosnek i chili, mieszając tylko, aż czosnek zamienia jasnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
11
Na ugotowaną lufę skropić gorący czosnek i olej chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn