Lucques Pork Burger
Lucques Pork Burger to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 834 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kiełbasy, mielona wieprzowina, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burger wieprzowy z grilla, Burger Wieprzowy, oraz Chipotle pork burger.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mieloną wieprzowinę, chorizo, boczek, oliwę z oliwek, szalotkę, pietruszkę, tymianek i kminek. Tworzą mieszaninę na cztery równe paszteciki o grubości 3/4 cala.
Połóż hamburgery na grillu na łóżku ze średnio gorących węgli lub na średnim ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować hamburgery, obracając raz, tylko do momentu, aż nie będzie już różowy w środku (z wyjątkiem kawałków chorizo; wyciąć do testu), w sumie 13 do 15 minut; trzymaj butelkę z wodą pod ręką, aby ugasić wszelkie płomienie. Ustaw hamburgery na bułkach.