Lucjan z oliwkami: Cernia con Olive

Lucjan z oliwkami: Cernia con Olive
Snapper z oliwkami: Cernia con Olive to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 667 kalorii, 48g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $5.55 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, sól morską, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lucjan z oliwkami: Cernia con Olive, Lucjan z pomidorem i oliwkami, oraz Czerwony Lucjan z pomidorami, oliwkami i cebulą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Strzel snapper dwa razy z każdej strony ostrym nożem. Rybę zagrzebać w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
W 14 do 16-calowej patelni saute, rozgrzać olej, aż tylko palenie i saute całą rybę, aż będzie złoty kolor na 1 stronie. Ostrożnie obrócić rybę i dodać oliwki, kapary, segmenty cytryny, skórkę, sok i wino i umieścić patelnię w piekarniku, aby gotować przez około 14 do 15 minut. Pozostawić rybę na 5 minut przed filetowaniem, następnie skropić ją sokami z patelni i wysokiej jakości olejem, posypać natką pietruszki i solą morską i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sól MorskaSól Morska
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
OliwkiOliwki
SokSok
CytrynaCytryna
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn