Lucjan Szkliwiony Soją

Lucjan Szkliwiony Soją
Soy-Glazed Snapper może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 696 kalorii, 73g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 6,58 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać miód, sól koszerna i pieprz, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Pomarańczowo-Szkliwiony Czerwony Lucjan, oraz Sos Sojowo-Sezamowy.

Instrukcje

1
Aby glazura, połączyć sos sojowy, sake, miód, imbir, czosnek, musztarda i olej sezamowy w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i niech gotować, aż zredukowana do grubej glazury. Wymieszać w sosie z czarnej fasoli, jeśli jest używany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Czarnej FasoliSos Z Czarnej Fasoli
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Rozgrzej grill, upewniając się, że jest czysty. Węgle powinny być średnio gorące. Nalać do wnętrza ryby z niektórych glazury sojowej; rezerwy dodatkowe glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Zalać kolendrę, czosnek i imbir w jamie brzusznej ryby; doprawić solą i pieprzem. Owiń trzy lub cztery kawałki sznurka kuchennego wokół ryby; zawiąż każdy kawałek ciasno i przycinaj nadmiar sznurka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
4
Posmaruj zewnętrzną stronę ryby olejem i posyp solą i pieprzem. Gotować na średnio gorącym grillu, obracając raz, aż gotowane przez, o 10 minut na stronie. Przed podaniem obficie podlać grillowaną rybę zarezerwowaną glazurą sojową. Propozycje Drinków
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Lukier sojowy, ze swoją słodyczą i przyprawą, dobrze komponuje się z suchymi białkami, takimi jak Gewrtztraminer i Riesling. Spróbuj owocowej mieszanki Traminer Riesling z Rosemount w Australii.
Składniki, których będziesz potrzebować
RieslingRiesling
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
1
Kalorie
1
490, tłuszcz
2
19, Kalorie Tłuszczowe
1
170, Tłuszcze Nasycone
2
3, białko
3
50, Tłuszcz Jednonienasycony
4
7, węglowodany
5
2700, Cholesterol
6
85, Włókno
7
Foto: Philippe Houz
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
25, Tłuszcz Wielonienasycony
2
7, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn