Lucjan smażony w soli z sałatką z melona, mięty i rukoli
Solony Lucjan z sałatką z melona, mięty i rukoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 87 kalorii, 13g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, filet z Lucjana, liście rukwi i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Sałatka Z Solą I Pieprzem Kalmary Z Rukolą, Sałatka z rukolą i jagodami z Podsmażonym Czerwonym Lucjanem, oraz Sałatka owocowa z koprem włoskim, rukolą i solą wędzoną.
Instrukcje
1
Porcja rukoli, melona i mięty wśród czterech talerzy sałatkowych, zastrzegając część rukoli do dekoracji. Na patelni równomiernie posypać solą powierzchnię patelni i podgrzać na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Melon
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Dodać Lucjan i gotować około 1 min. Skręć, dodaj 3 Tbs. soku z cytryny i przykryć patelnię. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, aż ryba jest lekko rumiane, o kolejne 2min. Cukier rozpuścić w pozostałym soku z cytryny. Ryby i soki z patelni podzielić między talerze i skropić słodzonym sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Udekoruj zarezerwowaną rukolą i podawaj. Propozycje Serwowania
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
4
Podawaj razem z herbatą, ryżem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.