Lucjan Miodowo-Limonkowy

Lucjan Miodowo-Limonkowy
Lucjan miodowo-Limonkowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,59 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 2G tłuszczu i w sumie 313 kalorii. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś chili w proszku, filety z Lucjana, kluczowy sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 84%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lucjan miodowo-Limonkowy dla dwojga, Lucjan czerwony z kolendrą, czosnkiem i limonką, oraz Lucjan czerwony en Papillote z winegretem z kolendry i limonki.

Instrukcje

1
W małej misce połącz sok z limonki i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlej 1/2 szklanki do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj rybę. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; przechowywać w lodówce do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Umieść pozostałą mieszaninę w małym rondlu; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Odcedź rybę i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
5
Posyp filety chili w proszku; umieść na wysmarowanej tłuszczem patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
6
Broil 4-6 w. od ciepła przez 12-15 minut lub do momentu, gdy ryby łatwo płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
7
W międzyczasie zagotuj zarezerwowaną mieszankę soku z limonki. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia, aż zmniejszy się o połowę. Łyżka na filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Red Snapper działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować King Estate Domaine Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn