Lucjan Czerwony Ze Skórką Ziołową
Lucjan czerwony w skórce ziołowej to danie główne, które serwuje 2. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 206 kalorii, 30g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Za 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga oleju canolan, filetów z Lucjana, soli i papryki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 63%, co jest dobre. Podobne przepisy to Lucjan Z Ziela, Lucjan w skórce ziemniaczano-ziołowej z salsą z żółtej papryki, oraz Lucjan Czerwony W Skórce Ziemniaczanej.
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz pierwsze dziewięć składników; przykryj i przetwarzaj, aż Koper zostanie drobno zmielony.
Przełóż do płytkiej miski; zanurz filety w mieszance ziół, pokrywając obie strony.
Na ciężkiej patelni na średnim ogniu gotuj filety na oleju przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, aż ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Red Snapper działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Le Cadeau Rocheux Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 49 dolarów.
![Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir]()
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir