Lucjan czerwony w liściach winogron z czosnkiem i masłem kaparowym

Lucjan czerwony w liściach winogron z czosnkiem i masłem kaparowym
Czerwony Lucjan w liściach winogron z czosnkiem i masłem kaparowym jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz sok z cytryny, kapary, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Filety z Lucjana z masłem ziołowym i kaparowym, Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Filety z Lucjana doprawić solą morską i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
3
Umieść dwa liście winogron na czystej powierzchni, aby lekko na siebie zachodziły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
4
Umieść filet na środku. Złóż liście na środku filetu, aby całkowicie zamknąć.
5
Pędzel olejem na górze i na dole, aby liście nie przyklejały się i umieścić na patelni brojlerów. Powtórz z pozostałymi filetami i liśćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
6
Umieść ryby pod rozgrzanym brojlerem około 6 cali od źródła ciepła. Dusić przez 4 minuty na stronę, obracając raz, lub aż ryba jest nieprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
7
Podczas gdy ryba jest pieczenie, roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem, skórką z cytryny, kaparami, sherry i pietruszką. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
KaparyKapary
CzosnekCzosnek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Aby podać, wyjąć paczki rybne na talerz i łyżkę sosu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn