Lowcountry gotować z ' wokół Południowej tabeli może być tylko danie główne szukasz. Na 5,84 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 822 kalorii, 61g białka, oraz 41 g tłuszczu. 159 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz piwo pale ale, krewetki, cytryna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Chewy Brown Sugar & Brown Ale Cookies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Lowcountry gotować w misce, Bezmięsna lasagne ... na stole w nieco ponad godzinę, oraz Pikantna Coleslaw z ' Around the Southern Table.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki i 5 ćwiartek wody w 12-ćwiartce. zakryte zapasy. Doprowadzić do wrzenia toczenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać ziemniaki i kiełbasę; przykryć i gotować 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Dodać kukurydzę; przykryć i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Dodaj krewetki i crawfish; przykryć i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Raki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Zdjąć z ognia.
6
Odstawić, pokryte, 10 minut.
7
Drenaż.
8
Podawać z sosem koktajlowym, sosem tatarskim i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Koktajlowy
Sos Tatarski
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.