Kochaj fioletowe i żywe Złote babeczki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Ten przepis służy 24. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, proszek do pieczenia, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Love Week: we Love ... graham Sweet Potato Cupcakes, Kurczak parmezan Lasagna miłość i wycieczka do Red Gold Tomato Headquarters, oraz Mieszkasz w podzielonym domu? Zrobić Vanillan i czekoladowe babeczki w tym samym czasie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj babeczki: Rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Maślanka
Masło
Mąka Uniwersalna
Sól
5
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
6
Piec w temperaturze 350 przez 12 do 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić (około 45 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Przygotuj lukier: pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
8
Usuń i rezerwy 11/2 szklanki lukier do nadzienia cupcake. Mieszaj barwnik spożywczy do pozostałego lukru, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywności
Lukier
Babeczki
9
Włóż koniec drewnianej łyżki lub kołka do środka każdej babeczki, aby zrobić dziurę. Łyżka 11/2 kubki zarezerwowane lukier do zip-top plastikowej torbie zamrażarki. Snip 1 róg torby, aby zrobić mały otwór. Wrzuć do każdej babeczki dużą ilość lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
10
Łyżka fioletowy lukier do torby z zamkiem błyskawicznym z tworzywa sztucznego. Snip 1 róg torby, aby zrobić dziurę. Lukier wyłożyć na babeczki; posypać żółtym cukrem szlifierskim.