Louisiana Deviled Crab Cakes

Louisiana Deviled Crab Cakes
Louisiana Deviled Crab Cakes może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cayenne, scallion greens, Jumbo lump krabmeat, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Louisiana Deviled Crab Cakes With Hot Peppered Sour Cream, Louisiana Crab Cakes, oraz Louisiana Crab Cakes with Creole Tatar Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować cebulę, papryka, i seler w 1 łyżka masła w 10-calowy nonstick patelni na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Ubij razem jajko, śmietana, musztarda, sos Worcestershire, cayenne, i sól w dużej misce, a następnie wymieszać w scallion, gotowane warzywa, i 1/4 szklanki okruchy saltine. Delikatnie wymieszaj mięso krabowe, a następnie uformuj 4 ciastka (2 1/2 do 3 cali średnicy). Pogłębiać ciasta w pozostałej okruchy saltine.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WarzywaWarzywa
CrabmeatCrabmeat
Zielona CebulaZielona Cebula
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
MusztardaMusztarda
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Rozgrzać olej i pozostałe 2 łyżki masła w oczyszczonej patelni na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi, a następnie gotować ciasta krabowe, obracając raz, aż złoty kolor, 8 łącznie minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn