Louisiana Red Beans and Rice może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 470 kalorii, 27g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, ząbki czosnku, pietruszkę płaskolistną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Louisiana czerwona fasola i ryż, Louisiana Red Beans & Rice, oraz Louisiana Red Beans & Rice.
Instrukcje
1
Wysuszoną fasolę umieścić w dużej misce i przykryć zimną wodą. Fasolę namoczyć na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Fasolę odcedzić i włożyć do dużego ciężkiego garnka z szynką, dodając tylko tyle zimnej wody, aby pokryć (około 2 ćwiartek).
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj cebulę, seler, zielony pieprz, cayenne, pietruszka, tymianek, liście laurowe, czosnek, zielona cebula, i kilka koktajli sosu z czerwonej papryki; dać wszystko dobre wymieszać do połączenia. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż ziarna będą miękkie i zaczynają zagęszczać, o 21/2 godziny. Chcesz, aby fasola była prawie rozgotowana, jakby przygotowywała się do pęknięcia. Od czasu do czasu mieszaj fasolę, aby zapobiec przypaleniu się na dnie garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Słonina Wieprzowa
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Dodać około 1 szklanki wody pod koniec gotowania, jeśli mieszanina wydaje się zbyt gęsta lub sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Rozgnieść około 1 szklanki ugotowanej fasoli z boku garnka drewnianą łyżką, dzięki czemu bulion jest gęsty i kremowy. Wrzucić kiełbaski i gotować przez kolejne 30 minut, aby je podgrzać. W razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podawać czerwoną fasolę w szerokiej misce na parze z białym ryżem i ozdobione posiekaną zieloną cebulą.