Louisiana Red Beans and Rice może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 470 kalorii, 27g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, ząbki czosnku, pietruszkę płaskolistną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Louisiana czerwona fasola i ryż, Louisiana Red Beans & Rice, oraz Louisiana Red Beans & Rice.
Instrukcje
1
Wysuszoną fasolę umieścić w dużej misce i przykryć zimną wodą. Fasolę namoczyć na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Fasolę odcedzić i włożyć do dużego ciężkiego garnka z szynką, dodając tylko tyle zimnej wody, aby pokryć (około 2 ćwiartek).
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj cebulę, seler, zielony pieprz, cayenne, pietruszka, tymianek, liście laurowe, czosnek, zielona cebula, i kilka koktajli sosu z czerwonej papryki; dać wszystko dobre wymieszać do połączenia. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż ziarna będą miękkie i zaczynają zagęszczać, o 21/2 godziny. Chcesz, aby fasola była prawie rozgotowana, jakby przygotowywała się do pęknięcia. Od czasu do czasu mieszaj fasolę, aby zapobiec przypaleniu się na dnie garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać około 1 szklanki wody pod koniec gotowania, jeśli mieszanina wydaje się zbyt gęsta lub sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Rozgnieść około 1 szklanki ugotowanej fasoli z boku garnka drewnianą łyżką, dzięki czemu bulion jest gęsty i kremowy. Wrzucić kiełbaski i gotować przez kolejne 30 minut, aby je podgrzać. W razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Podawać czerwoną fasolę w szerokiej misce na parze z białym ryżem i ozdobione posiekaną zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Biały Gotowany
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka