Louisiana Crab Cakes with Creole Tatar Sauce

Louisiana Crab Cakes with Creole Tatar Sauce is a bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 26g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 4,84 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka białka jaja, pietruszka, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasta krabowe z pikantnym sosem tatarskim, Chrupiące ciasta krabowe z sosem tatarskim, oraz Smażone na patelni ciasta krabowe z domowym sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos tatarski, połącz pierwsze 6 składników, mieszając trzepaczką.
Aby przygotować ciastka krabowe, umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 2 szklanki.
Połącz 1 szklankę bułki tartej, cebulę i kolejne 8 składników( przez białko jaja); dobrze wymieszaj. Podzielić mieszaninę kraba na 8 równych porcji. Formować każdą porcję na patty o grubości 1/2 cala.
Umieść 1 szklankę bułki tartej w płytkim naczyniu. Kotlety po kolei w bułce tartej.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać 4 paszteciki; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i pasztecikami.
Podawać z sosem tatarskim.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami pietruszki i klinami cytryny.Wskazówka: sos tatarski trwa 10 minut, aby smaki się stopiły, ale możesz nadrobić go na dzień wcześniej i przechowywać go, przykryty, w lodówce. Grudkowe mięso krabowe robi świetne ciastka krabowe, ale są podatne na rozpadanie się. Obchodź się z nimi cierpliwie i delikatnie, aby uzyskać najlepsze rezultaty.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 139 dolarów za butelkę.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.