Louisiana Court-Bouillon (Lub Cajun Court Bouillon)

Louisiana Court-Bouillon (Lub Cajun Court Bouillon)
Louisiana Court-Bouillon (lub Cajun Court Bouillon) może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 175 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten pescatariański przepis służy 10 i kosztuje 1,43 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów w puszkach, mąka, sos worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dorsz gotowany w Court Bouillon, Snapper in Haitian Court-Bouillon, oraz Płyn do kłusowania homara (Court Bouillon) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój rybę na 3-calowe kawałki i posyp przyprawą kreolską. W lodówce.Warzywa gotować na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Dodać zasmażkę (albo użyć 4 łyżki mąki rumiane na patelni lub piekarniku lub zrobić z 4 łyżki mąki rumiane w 3 łyżki masła).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać bulion, pomidory, inne płynne składniki oraz sól i pieprz. Uwaga: można użyć bulionu z kurczaka lub soku z małży (lub obu), jeśli nie masz bulionu rybnego.Dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
5
Dodać rybę, przyprawy i natkę pietruszki i gotować na wolnym ogniu jeszcze 15 minut.Dostosuj przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Podawać z ryżem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn