Louis Dressing

Louis Dressing
Louis Dressing jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 50 centów za porcję. Mieszanka cebuli, sos chili na bazie pomidorów, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Sałatka krabowa z suszonymi pomidorami Louis Dressing, SOS Louis, oraz St. Louis Mac and Cheese.

Instrukcje

1
W schłodzonej małej, głębokiej misce ubij śmietanę mikserem na dużej prędkości, aż krem uzyska miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodaj majonez, cebulę, sos chili, sok z cytryny i cayenne do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChiliSos Chili
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
CebulaCebula
3
Delikatnie wymieszać. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, przykryj i schłodź dressing do 4 godzin. Wymieszać przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn