Lots O ' Veggies Sausage Spaghetti Sauce
Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Wiele o ' veggies kiełbasa sos spaghetti może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Spaghetti Aglio e Olio z dużą ilością jarmużu, Piesek z indyka z dużą ilością sera, oraz Domowy sos Spaghetti z kiełbasą.
Instrukcje
Na średniej patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę i mieloną wołowinę do brązowego.
Odcedzić, zastrzegając 2 łyżki kapieli. Odstawić.
W dużym garnku lub holenderskim piekarniku rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju, aż będzie przezroczysta. Wymieszaj zieloną i czerwoną paprykę, cukinię, grzyby i marchewkę i gotuj, aż będzie miękka. Wymieszać z bazylią, szpinakiem, tymiankiem, oregano, czosnkiem, cukrem oraz solą i pieprzem. Gotować 2 do 5 protokół.
Wlać pomidory, dobrze wymieszać, zmniejszyć ogień, przykryć i dusić 3 godziny, mieszając od czasu do czasu.