Long Beach Coleslaw
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Long Beach Coleslaw może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 148 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czosnku, sałata lodowa, chunky cheese salad dressing, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Long Beach Coleslaw, Long Beach Coleslaw, oraz Long Beach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, połączyć oliwę z oliwek, czerwoną cebulę i czosnek i gotować 2 protokół (Nie brązowy).
Dodać kapustę, 1 łyżeczkę soli, 1 łyżkę pieprzu i ocet i dokładnie wymieszać; gotować od 3 do 5 minut, aż kapusta będzie miękka.
Przenieść do miski i ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce 30 minut.
W dużej salaterce, wrzucić sałatę z sosem z sera pleśniowego.
Kapustę odcedzić i lekko wymieszać z lodem i sosem.
Dodaj więcej pieprzu do smaku.