Lone Star Fish
Lone Star Fish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cayenne, olej sałatkowy, liść laurowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Lone Star Dry Rub, Lone Star Chex Mix, oraz Lone Star Pot Roast dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mielone suszone chili, olej, pieprz, 1/2 łyżeczki soli, czosnek w proszku, cayenne, kminek, goździki i liść laurowy.
Dodaj do miski i włączyć do Płaszcz z marynaty; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia, mieszając kilka razy.
Podnieś ryby z marynaty i ułóż kawałki w jednej warstwie na patelni o wymiarach 9 na 13 cali. Wyrzucić marynatę.
Broil fish 4 do 5 cali od ciepła, aż nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne-patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), o 5 minut dla 1/2-cal kawałki grubości. Za pomocą szpatułki z rowkiem przełóż ryby do ręczników, aby osuszyć olej, a następnie Ustaw na talerzu.
Pokroić rybę wzdłuż ziarna na 1/2-calowe plastry i doprawić do smaku solą.
Lone Star Cilantro Jalapeo majonez: w blenderze lub robocie kuchennym, połączyć 1 3/4 szklanki majonezu, 2 łyżki wody, 2 łyżki białego octu destylowanego, 1 wypłukane i łodygi świeżego jalapeo chili (usunąć nasiona na więcej ciepła), 1 obrany ząbek czosnku, 1/2 szklanki lekko zapakowane świeżej kolendry i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wirować, aż będzie gładka.
Sprawia, że około 2 1/4 szklanki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.