London Broil z Teksańskim tostem i konfiturą z czerwonej cebuli
London Broil z Teksańskim tostem i konfiturą z czerwonej cebuli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Dijon musztarda, sól koszerna, popękany pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj London Broil, London Broil, oraz London Broil dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować stek, umieść pierwsze 4 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj stek. Uszczelnić i marynować w lodówce 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć stek z worka; wyrzucić marynatę.
Stek posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Umieść stek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 10 minut z każdej strony (średnio rzadko) lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek umieścić na desce do krojenia; przykryć luźno folią.
Stek pokroić na ziarno w cienkie plastry.
Aby przygotować dżem, rozgrzej olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 20 do 25 minut lub aż głęboko złoty kolor, często mieszając.
Dodaj 1/4 szklanki octu, 2 łyżki cukru, imbir i 6 mielonych ząbków czosnku; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje. Wymieszać z bazylią, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Aby przygotować tosty, umieść kromki chleba na dużej blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 8 protokół lub do lekko rumiane.
Połącz masło i 1 rozgnieciony ząbek czosnku; posmaruj tostami.
Stek podawać z grzankami i dżemem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.