London Broil z Ale au jus i pieczoną cebulą z komosą ryżową

London Broil z Ale au jus i pieczoną cebulą z komosą ryżową
London Broil z Ale au jus i prażoną cebulą z komosą ryżową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 40g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,66 zł za porcję. 28 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, quinoa, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Chewy Brown Sugar & Brown Ale Cookies jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowany balsamiczny-marynowany London Broil z czerwoną cebulą, Pieczona Jagnięcina London Broil-Style, oraz London Broil.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Doprawić obie strony steka solą, pieprzem i przyprawą mesquite. Podsmaż stek na gorącej patelni 2 minuty na stronę, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
PieprzPieprz
StekStek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjmij stek z patelni i dodaj pokrojoną cebulę i piwo na patelnię. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, skrobanie się wszelkie brązowe kawałki z dna patelni. Powrót stek na patelnię i dusić 2 do 4 Więcej minut dla średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
StekStek
AleAle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjmij stek z patelni (rezerwując sos na patelni) i pozostaw 10 minut. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i pozwól ale na wolnym ogniu, podczas gdy stek odpoczywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
StekStek
AleAle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Stek pokroić w poprzek na cienkie plasterki i podawać stek, cebula i sos pan na quinoa.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
SOSSOS
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn