Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (Schab z sosem jeżyn)

Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (Schab z sosem jeżyn)
Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (Schab z sosem jeżyn) może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 5,11 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 604 kalorie, 83g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, schab, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Cerdo al Caramelo (Schab w sosie karmelowym), Kotlety wieprzowe panierowane kolumbijskie (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado), oraz Schab suszony nadziewany śliwkami w słodkim sosie Sherry (Lomo Relleno) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby sos: pierścień jagody, cukier, wino i woda na wolnym ogniu w średnim rondlu, mieszając od czasu do czasu. Dusić na małym ogniu przez 5 minut. Odstawić.Na wieprzowinę: ub wieprzowinę z mielonym czosnkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Umieścić w dużej zamykanej plastikowej torbie i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do nocy.pierścień wieprzowiny do temperatury pokojowej. Rozgrzej piekarnik do 218°.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Schab umieścić na patelni i gotować przez około 30 minut, skropić 1/2 sosu na wieprzowinie i nadal gotować przez kolejne 15 minut, lub aż termometr włożony do środka wieprzowiny odczytuje dokładnie 138 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Wyjąć z piekarnika i przykryć mięso folią aluminiową i pozostawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Usuń sznurki z mięsa i polej resztę sosu wieprzowiną.Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia61
Magazyn