Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jeśli masz mąkę chlebową, skórkę pomarańczową, ciepłe mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Roladki do lodówek Kate ' s Sweet Potato, Roladki Do Lodówek Ziemniaczanych, oraz Roladki Do Lodówek Ziemniaczanych.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść słodkie ziemniaki na wyłożonej folią blasze do pieczenia; piec w 450 przez 1 godzinę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ziemniaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
Folia Aluminiowa
3
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż; ostudzić w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
4
. Podczas gdy ziemniaki ostygną, rozpuścić drożdże i 1 łyżeczkę brązowego cukru w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Ziemniak
Woda
Drożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Dodajemy mleko i kolejne 4 składniki mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Mleko
6
Dodać jajko; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
7
. Słodkie ziemniaki obrać widelcem i rozgnieść na gładką masę. Wymieszać 1 1/2 szklanki ziemniaków do mieszaniny drożdży. Zachowaj pozostałe ziemniaki do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ziemniaki
Ziemniak
Drożdże
8
. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
9
Dodać 2 szklanki mąki do mieszaniny drożdży; mieszać, aż będzie gładka. Stopniowo wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniataj do uzyskania gładkiej i elastycznej masy (około 8 minut), dodając wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby zapobiec przywieraniu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Drożdże
10
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć folią i odstawić do lodówki na co najmniej 8 godzin lub do 3 dni, wykrawając ciasto w razie potrzeby, gdy ciasto wzrośnie do góry miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ciasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Cukierki Peachie-o
11
. Płaszcz 3 (9-calowe) okrągłe patelnie na ciasto z natryskiem do gotowania. Lekko posypanymi mąką rękami uformuj ciasto na 36 (1 1/2 cala) kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ciasto
12
Umieść 12 kulek w każdej patelni, upewniając się, że kulki nie dotykają się. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia rozmiaru. (Wciśnij dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
13
. Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
. Odkryć bułki, i piec w 375 przez 15 do 18 minut lub do złotego.