Lody Wiśniowo-Burbon

Lody Wiśniowo-Burbon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj lody wiśniowo-Bourbonowe. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 64 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Lato. Jeśli masz bourbon, wiśnie, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Lody Wiśniowe Bourbon, Lody Wiśniowo-Burbon, oraz Lody Burbon Cherry-Colan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować 1 1/2 szklanki połówki pestek wiśni, 2 łyżki cukru i 1 łyżka wody w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż syropy, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia i wymieszać 1 łyżkę bourbona; ostudzić. Przetworzyć krem i złożyć mieszankę wiśni tuż przed przeniesieniem do zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn